Jdi na obsah Jdi na menu

LETNÍ TÁBOR OSOVÁ BITÝŠKA 2013

 

Vážení rodiče, 

     chtěli bychom Vám poděkovat, že jste si vybrali právě náš letní tábor, který již tradičně pořádáme ve spolupráci s Orlem jednotou Lomnice. Letošní orelsko-farní tábor se bude konat na faře v Osové Bitýšce, v sídle Diecézního centra života mládeže Mamre. Týdenní pobyt začíná v sobotu 10. srpna, sraz dětí proběhne v 9.30 hod. na nádraží v Tišnově. Zde odevzdáte všechny potřebné dokumenty, bez nichž není ze zákona možné přijmout Vaše dítě k pobytu. Táborový program začíná již při cestě z Tišnova do Osové Bitýšky, proto není možné Vaše dítě dopravit přímo na místo konání tábora. Odvoz zavazadel  na faru je zajištěn. Na cestu vlakem připravte Vašemu dítěti menší batoh s pitím a svačinou. Do tohoto batohu, prosím, přibalte také šátek, který využijeme během her. Pro letošní rok bylo vybráno téma antické Řecko, děti budou potřebovat dobový kostým (zcela postačí jednoduchý přehoz z prostěradla a otevřená obuv, při nástupu v Tišnově je ale nutné, aby děti měly pevnou obuv). Během konání tábora budete mít opět možnost sledovat dění na faře v Osové Bitýšce prostřednictvím farních stránek. Každý den se zde objeví několik fotografií s krátkým souhrnem aktuálního dne. Tábor končí v sobotu 17. srpna, Vaše dítě si můžete vyzvednout buď ve 14.00 hod. přímo na faře v Osové Bitýšce, nebo na nádraží v Tišnově, kam dorazíme vlakem v 15.30 hod. V případě, že zvolíte první možnost, prosíme Vás o dochvilnost. Usnadníte nám tím to organizaci odjezdu dětí z tábora. Děkujeme.

     Seznam věcí, které bude Vaše dítě během pobytu potřebovat, dokumenty, informace k platbě, jména vedoucích a kontakty na ně naleznete na této stránce nebo také na www.orellomnice.cz. V případě jakýchkoli dalších dotazů kontaktujte Marii Brázdovou, hlavní vedoucí tábora. 

     Těšíme se na společně prožitý týden s Vašimi dětmi. Věříme, že na táboře zažijí mnoho příjemných okamžiků, na které pak budou dlouho a rády vzpomínat.

 

 recti-bohove.gif

 

Hlavní vedoucí:  Marie Brázdová

Animátoři:  Radim Klepárník

                    Kamila Sýkorová

Vedoucí družstev:  Marie Horká (+ Petr Suza)

                                Eliška Matoušková

                                Markéta Mertová

                                Petra Mertová

                                Andrea Opálková

                                Jakub Pařízek

                                Vojtěch Smrkal

Zdravotnice:  Barbora Mádrová 

                        Michaela Opálková

Kuchařky:  Hana Slezáková

                   Veronika Slezáková

                   Zita Kopáčková

 

 

Platba

Částku ve výši 1 900,- Kč uhraďte, prosím, nejpozději do 15. července 2013 na účet Orla jednoty Lomnice 170150968/0300 s variabilním symbolem 201300X (X = pořadové číslo Vašeho dítěte, najdete jej zde). Částku je možné uhradit i hotově hlavní vedoucí (nám. Palackého 72, Lomnice - dům napravo od kostela), v tomto případě je vhodné se předem domluvit na schůzce. Pojištěnci VZP mohou i v letošním roce požádat o příspěvek ve výši 1000,- Kč na letní tábor, nabídka platí do vyčerpání financí pro tento účel. Potřebujete-li vystavit fakturu pro Vašeho zaměstnavatele, kontaktujte hlavní vedoucí.

 

Dokumenty

Dopis rodičům (důležité informace k pobytu, seznam potřebných věcí)

Potvrzení lékaře a prohlášení rodičů (bez nich nelze Vaše dítě přijmout)

 

Kontakt

Marie Brázdová, hl. vedoucí: brazdovam@yahoo.com, 603 901 385