Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

 

TAJEMSTVÍ ŘÍŠE FARAONŮ

orelsko-farní letní dětský tábor 2015

 

ft0195-----kopie.jpg

PŘIHLÁŠKA      PŘEHLED REZERVACÍ

 

Vážení a milí rodiče,

     rádi bychom Vám i letos nabídli možnost přihlásit Vaše děti na letní tábor, který každoročně pořádá Orel jednota Lomnice spolu s naší farností. Na začátku nového roku Vám přinášíme několik důležitých informací týkajících se jeho letošního ročníku.   

     Táborový týden nás tentokrát zavede do země, kde před žárem afrického slunce spolehlivě ochrání jen stín pyramid - do Egypta. Při zpracování tohoto tématu budeme vycházet jak z historie starověkého Egypta, tak z biblických událostí, které popisuje 2. kniha Mojžíšova.

     Orelsko-farní tábor se již potřetí v řadě bude konat na faře v Osové Bítýšce, a to v termínu od 8. do 15. srpna 2015. Cena bude upřesněna během února, kdy bude dokončen rozpočet tábora. Předpokládáme, že se bude pohybovat v rozmezí od 2 000 do 2 500 Kč.

     Přihlašování běží od 13. ledna 2015. V případě, že by během prvních 14 dní od tohoto data přesáhl počet rezervací kapacitu tábora, tj. 49 míst, vyhrazujeme si právo dát přednost dětem z lomnické farnosti bez ohledu na pořadí ostatních přihlášených (neplatí pro loňské účastníky orelsko-farního tábora). Bude-li kapacita tábora zaplněna později, nebudeme tuto přednost uplatňovat. 

     První část přihlašování probíhá prostřednictvím rezervačního systému, který slouží především k předběžnému obsazení místa. Na emailovou adresu rezervacni@email.cz pošlete zprávu se jménem dítěte (dětí), které přihlašujete, a uveďte Vaše bydliště a telefonní číslo. Po odeslání zprávy Vám zpět přijde automatické potvrzení, že Vaše rezervace dorazila v pořádku. Seznam přihlášených bude průběžně aktualizován na farních stránkách. Druhou část přihlašování tvoří odeslání papírové přihlášky s vlastnoručním podpisem, která je nezbytná pro přijetí dítěte na tábor, a to nejpozději do 30. dubna 2015. Rezervace míst, které k tomuto datu nebudou doplněny o papírovou přihlášku, automaticky propadnou a uvolněná místa budou nabídnuta případným náhradníkům.

     Děkujeme Vám za přízeň a přejeme Vám všechno dobré, pevné zdraví, mnoho radosti a hojnost Božího požehnání v celém novém roce 2015.

     Jménem pořadatelů a přípravného týmu tábora

Jakub Pařízek

 

KONTAKT pro případné dotazy

hlavní vedoucí tábora: Marie Brázdová

email: brazdovam@yahoo.com, tel. číslo: 603 901 385